Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei
0
Coșul tău

Termeni si Conditii

Acest site www.bon-bijou.com (numit in continuare si „noi”, „al nostru”) este este proprietatea SC JOULE PROJECT SRL, Reg. com.: J40/1227/31.01.2018 CUI RO 38772059

Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarele termene si conditii (numite in continuare si „T&C”) si de securitatea informatiilor (numite in continuare si SI).

Plasarea de comenzi online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste T&C si SI, si de aceea te rugam sa citesti cu atentie.

In functie de parerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca in timp sa modificam T&C si SI. De aceea, te rugam verifica-le inainte de a comanda. In cazul in care nu esti de acord cu acestea, te rugam sa nu plasezi comanda pana nu sunt lamurite punctele neclare. Orice schimbari survenite dupa plasarea si confirmarea de catre noi a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea ne-o va cere.

Inregistrarea

Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, nr de telefon la care poti fi contactat(a).

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie.

Plasarea comenzii

Plasand o oferta pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate ) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea T&C si SI avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Cum comanzi?

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  • Pe home page (pagina principala a site-ului), in partea dreapta sus, este un „buton” cu denumirea „Contul Meu”. Da un click pe acest buton.
  • Ti se va deschide o pagina web noua, cu campuri pe care va trebui sa le completezi, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa-ti putem livra corespunzator informatiile, servicile si produsele de pe site-ul nostru dupa completarea acesto informatii, apasa butonul „Trimite”. In acest fel, ti-ai creat un cont Bon Bijou
  • ATENTIE! Pentru a te inregistra pe site, vei avea nevoie de un „user name” si o „parola”. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responabilitatea ta in mod integral. In cazul in care ti-ai schimat adresa de e-mail, parola sau ai uitat-o pe aceasta din urma, te rugam anunta-ne si noi iti vom furniza o parola noua. In cazul in care sesizezi activitati desfasurate sub datele tale de identificare, dar care nu-ti apartin, anuna-ne de urgenta!
  • Operarea comenzii o putem realiza dupa intregistrarea ta. O data inregistrat(a), te poti intoarce la produsele pe care doresti sa le vizionezi.
  • Se pot plasa comenzi si fara crearea unui cont. Informatiile necesare vor fi introduse in procesul de finalizare a comenzii.

Cum platesti?

Plata se face prin sistem ramburs.

In cazul acceptarii comenzii, vei fi informat(a) in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Politica de preturi

Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri sau daca cursul de schimb euro-lei sufera modificari semnificative. Toate preturile sunt exprimate in lei.

Legea guvernanta

Contractul dintre Noi si Cumparator este guvernat de legea romaneasca si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

 

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

 

Drepturile de autor

Pozele, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.bon-bijou.com sunt propietatea exclusiva a SC JOULE PROJECT SRL.

 

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, te rugam sa nu contactezi la  office@bon-bijou.com sau la nr de tel 0723229295. Te asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezolvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.