Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei
0
Coșul tău

Retururi si Schimburi

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

In cazul returnarii sau inlocuirii produselor din motive ce nu tin de obligatia Vanzatorului (produs diferit, produs cu alte specificatii, marimi si culori diferite sau defect) costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 30 de zile de la retur.

In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat, cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.) sau cu defect, taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.

Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile lucratoare de la retur si in urmatoarele conditii:

– produsele trebuie returnate sigilate;
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Dacă dorești să returnezi un produs, ai două opțiuni:

  1. Venirea la showroom: Poți veni personal la showroom-ul nostru de la adresa Tokio 8 pentru a returna produsul.
  2. Trimiterea prin Fan Courier: Dacă preferi să nu vii în persoană, poți să ne trimiți coletul prin Fan Courier la aceeași adresă.