Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei
0
Coșul tău

Politici de confidentialitate

Bon-bijou.com are dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru Bon-bijou.com  si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal Bon-bijou.com, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Bon-bijou.com da dreptul unilateral si neechivoc ca Bon-bijou.com sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8/14 martie 1996.

 Bon-bijou.com  respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor on-line si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Vizitand Bon-bijou.com, acceptati urmatoarele Termene si Conditii:

Inregistrarea

Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail valida, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, nr de telefon la care poti fi contactat(a).

Eligibilitatea de a cumpara

Daca nu ai varsta de 18 ani, trebuie sa informati un parinte sau un tutore legal in legatura cu Politica de Confidentialitate a www.bon-bijou.com, inainte de a te inregistra sau de a plasa o comanda.

Acceptarea comenzii

Bon-bijou.com iti poate folosi informatiile personale in vederea procesarii comenzilor, a platii si a asigurarii unei experiente de shopping personalizata. De asemenea, vom folosi datele pentru a putea trimite comenzile si pentru a manageria contul tau.

Plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la showroom-ul Bon-bijou.com. Valoarea produselor fiind cea din momentul confirmarii telefonice si online a comenzilor plasate pe Bon-bijou.com. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se efectueaza si la curier.

Retur si schimb

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a Bon-bijou.com. la adresa de e-mail:office@bon-bijou.com.

Reguli generale

Putem folosi datele personale in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o a treia parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea voastra.

In ultimul rand, putem folosi datele pentr a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realize studii cu privire la caracteristicile cumparatorilor nostri. Datele personale ar putea fi redirectionate catre o firma specializata in fraude, care le va pastra in baza de date, pentru orice eventualitate.