LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile
0
Your Cart

Workshops

Jewelry Workshops – așa cum îi spune și numele îți creezi propriile bijuterii cu povești inspirate de personalitatea ta! 

Bon Bijou îți pune la dispoziție toate elementele necesare pentru a-ți putea exprima creativitatea și priceperea în cel mai optim mod pentru crearea celor mai frumoase și unice piese de bijuterii! 

Workshops - BonBijou - cercei
Workshops Bon Bijou elemente bijuterii

Indiferent că-ti dorești niște cercei, coliere sau brățări, workshop -ul este locul ideal în care imaginația se transformă în realitate, unde te poți distra alături de grupul tău de prieteni sau de familie, socializa și conecta într-un mediu creativ. 

Acest workshop este ideal pentru a oferi un cadou experiență pentru o persoană apropiată și dragă!

Îți propunem 3 tipuri de Jewelry Design Workshop:

  1. Be your own jewelry designer – suntem alături de tine să schițăm împreună bijuteria dorită, iar apoi să o transformăm în realitate.
  2. Your precious zodiac stones with your own astrology chart – dacă ești atras de partea astrologica sau dorești sa aflii mai multe, atunci ai nimerit fix unde trebuie, deoarece ai oportunitatea de a discuta cu un astrolog, care să îți identifice piatra zodiei tale și să-ți facă o mini astrogramă. Astfel, piatra semiprețioasă și toate informațiile necesare le vei putea transforma în bijuteria ta norocoasă!
  3. Dine in jewelry heaven – pentru o zi relaxantă și de neuitat, te așteptăm cu voie bună și inspirație pentru a realiza împreuna cea mai minunată piesa de bijuterie, alături de o mancare delicioasa. P.S. Detaliile despre catering sunt discutate în funcție de proiect.

Sună interesant ce ai citit până aici? Daca da, pentru detalii organizatorice și mai multe amănunte, precum și preț workshop, număr maxim de persoane și cum ne poți contacta pentru experiența unu Workshop Bon Bijou accesează aici!

Daca ai avut deja această experiență de Workshop, lăsați un comentariu mai jos să ne povestiți cum vi s-a părut!