Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei
0
Coșul tău

Despre Noi

Despre Noi

Sunt sclipire, sunt magie, sunt subtilă sau maiestuoasă, sunt ce vrei tu să fiu. Iubesc să fiu bijuterie şi să explorez sensurile poetice ale personalităţilor femeilor ce mă poartă. Îmi place să îmbrac femeia pentru că, indiferent de forma mea, nici o femeie nu mă poartă la fel. Vedeţi voi, noi, bijuteriile, suntem opere de artă puse în valoare doar de posesoare. Adică de tine!

La femme Bijou este un vârtej de caracteristici contrastante ce creează un microunivers ispititor. Este uşor să o recunoşti. La femme jonglează cu o listă impresionantă de to do-uri cu o eleganţă naturală şi ruj roşu. Aceasta se hrăneşte cu încrederea în sine şi debordează o putere imensă ce-i stă la vârfurile degetelor. Noutatea şi esteticul o stimulează şi se transformă într-o super femme urbană, cu misiuni măreţe sau comune.

Menirea mea de bijuterie este să exprim, iar să exprim o femme Bijou este o declaraţie de putere. Mă supun şi reflect ce îţi doreşti tu să reflect. Alianţa nostră îmbracă forme diverse, în funcţie de caprciile şi dispoziţiile posesoarei mele cu tocuri cui, ce nu încetează să mă surpindă. Devin veşnicul companion de carusel, indiferent ce aventură urmează.

Alianţa noastră poartă numele BON BIJOU !